Felhasználási feltételek

© Minden jog fenntartva. Original XM Kft.

Ez a web-oldal a Original XM Kft. szellemi tulajdona.

A Original XM Kft. írásbeli engedélyének birtokában, nem kereskedelmi célra csak abban az esetben másolható, tehető közzé vagy továbbítható, amennyiben az itt található védjegy és szerzői jogra vonatkozó kitétel minden példányon megtalálható. Kereskedelmi célú felhasználás esetére az adott szerződés vonatkozik. Ezen web-oldal bármely részének is bárki által engedély nélküli történő másolása, közzététele vagy továbbítása a Magyar Köztársaság, az EU. az Egyesült Államok és más országok szerzői jogi törvényének megsértését jelenti.

Az ezeken a web-oldalakon megjelenő anyagokkal megkíséreljük a naprakész és legpontosabb tájékoztatást nyújtani, azonban óhatatlanul előfordulhatnak hibák. Az itt megjelenő információkra vonatkozóan semmiféle garanciát nem vállalunk, azok a kapott formában jelennek meg. A Original XM Kft. fenntartja a jogot, hogy mindenféle előzetes tájékoztatás és kötelezettség vállalás nélkül bármikor módosítsa a specifikációkat vagy a szolgáltatásokat, Illetve, hogy abbahagyja adott szolgáltatás nyújtását.

A web-oldalról sok hivatkozás található, melyek külső web-oldalakra vezetnek, melyeket olyan harmadik fél tart karban és üzemeltet, akik kívül esnek a Original XM Kft. érdekeltségi körén, és amiért semmiképpen sem felel.